za 09 okt.

|

Ghent

Juicy Yoni Dag

Meer genot, meer vertrouwen, meer voelen, meer luisteren. De wereld is klaar voor meer van jou. Een dag helemaal toegewijd aan jou en jouw yoni!

Registration is Closed
See other events
Juicy Yoni Dag

Time & Location

09 okt. 2021 10:30 – 17:30 CEST

Ghent, Oostakker, 9041 Ghent, Belgium

About the Event

Jouw yoni is een speciaal deel van je lichaam en je zijn. Ze houdt gigantisch potentieel voor genot. Ze draagt vaak nog veel opgeslagen spanning. Ze is o zo goed om te tonen waar je levenslust van aangaat, waar je energie naartoe wilt.

* Deze dag bouwt verder op de Wombilicious Avond van de dag voordien. Aanmoediging is om beide evenementen als één geheel te volgen, indien mogelijk. *

Jouw yoni is ontzettend gevoelig,

soms is ze verdoofd of vol schaamte,

soms is ze in prachtige bloei.

Ze is een universum op zichzelf en heeft haar eigen taal.

Misschien heb je nooit geleerd hoe haar signalen te lezen en naar haar te luisteren. Het zou kunnen dat je nog nooit een tweezijdige relatie met je vagina hebt gehad. Vaak zijn er veel verwachtingen over hoe ze eruit hoort te zien, hoe ze moet ruiken en zich moet gedragen. 

Op deze Juicy Yoni dag nemen we de tijd om haar echt opnieuw te gaan voelen. Je krijgt de ondersteuning om de verbinding met je yoni dieper aan te gaan. Je kan haar een stem geven, over haar delen, je laten leiden door je nieuwsgierigheid en een conversatie met haar starten.

Eén van de belangrijkste dingen voor je yoni om juicy te voelen, is dat ze zich veilig en geaccepteerd moet voelen voor wie ze is. 

Ze wil gehoord worden in haar grenzen EN ook haar plezier.

Ze moet zich gezien voelen, met liefdevolle ogen.

Deze dag is helemaal toegewijd aan jou en je vagina.

Met de ondersteuning van een groep die op hetzelfde pad wandelt als jij word je uitgenodigd om haar opnieuw te ontmoeten, alsof het de eerste keer is.

Deze verkenning is op alle vlakken: emotioneel, mentaal, fysiek en spiritueel.

Een begeleide self-pleasure exploratie is deel van deze workshop! 

De intentie is om echt fijn afgestemd naar haar te luisteren naar wat ze nodig heeft en graag wil in elk moment, zonder doel. 

Naaktheid is welkom maar helemaal optioneel.

Alle oefeningen zijn een uitnodiging en jouw bekrachtigde 'ja' en 'nee' worden beide gevierd.

PRAKTISCH

Breng:

- Een doek of handdoek

- Lunch